Zal ik spontaan een reisje boeken, of niet?

Allereerst, hoi!

Terug van weggeweest, ik was in het oh zo verre Ede te vinden. Waar ik het gelukkig erg naar m’n zin heb, het eerste weekje op kamers is goed bevallen!

Hoewel Ede al bijna voelt als de andere kant van de wereld, vind ik het altijd erg leuk om andere en verdere reisjes te maken. Dan bekruipt me het gevoel dat ik écht even een paar dagen op reis moet. Hoe langer dat gevoel duurt, hoe sterker het wordt, en zo besloot ik om maar weer eens wat te gaan plannen!

Ik sprak twee vrienden die ook weer toe zijn aan een ‘mini-vakantie’. En zo belandden we op websites als ‘cheaptickets-‘ en ‘vliegtickets.nl’. Als echte studentjes hadden we geen vast land in ons hoofd, maar zochten we op het goedkoopste ticket. Zo kwam al snel Rome uit de zoekmachine rollen.

Ik ben vaak erg spontaan en impulsief, maar zoiets kost toch geld… daarom besloot ik er een nachtje over te slapen en niet meteen te boeken. Maar als je eenmaal zoiets hebt uitgezocht, vooral ik, dan worden de kriebels alleen maar erger. En toen had ik nog geen 24 uur later ineens een vliegticket en een Airbnb geboekt. Oeps…

Nee geen oeps, hartstikke leuk! Ik vind eigenlijk dat iedereen af en toe spontaan een reisje moet ondernemen. Het is super leuk om meer van de wereld te zien, alleen (of met goede vrienden) op pad te gaan, en van hostel naar hostel (of Airbnb) te trekken.

Nu nog even focussen op de tentamenweek die voor de deur staat, maar over twee weekjes ontvlucht ik voor een paar dagen mijn kamer. ROME WE KOME!

Advertenties

3 thoughts on “Zal ik spontaan een reisje boeken, of niet?

  1. Pingback: Zal ik spontaan een reisje boeken, of niet? – The experience | Milou

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s