Zal ik iets ondernemen met dit warme weer, of niet?

Al een aantal dagen schijnt de de warme zon op onze huidjes, iedereen plakt en heeft het warm. Twee dagen geleden werd zelfs het ‘hitteplan’ in zuid- en midden-Nederland ingesteld. Hoewel dat achteraf voor iedereen een lachtertje was. Check even dit grappige filmpje! 😉

Misschien heb je helemaal geen zin om iets te gaan doen als het zo warm is, maar om jezelf nou de hele week op te sluiten is ook niet zo goed plan. Daarom, vijf dingen die je écht kunt ondernemen als het zo warm is.

1. IJS. Ja, dat was voorspelbaar. Maar wat veel leuker is dan een ijsje halen, is een ijsje maken. Er staan online heel veel recepten om heerlijke waterijsjes te maken. Lees deze leuke blog als je wilt weten hoe dat moet!

2. Misschien vind je het wel veel te warm om te gaan bakken op het strand. (Vooral zonder schaduw.) Dan is het een leuk idee om met wat vrienden een opblaaszwembadje te kopen. Gegarandeerd heel veel fun, altijd lekker om met water bezig te zijn als het zo warm is! Bouw gewoon je eigen zomerparadijs 😉

3. Heb je een grote tuin? Zorg voor vuilniszakken of zijl, groene zeep en veel water! Maak een waterschuifbaan! Lekker verkoelend en vooral heel grappig. Het leuke is dat het helemaal niet moeilijk is, nodig al je vrienden uit en maak er iets gezelligs van!

luke-porter-98215.jpg4. Niet zo origineel, maar daarom niet minder lekker: een terrasje pakken in de schaduw. Ik vind het heerlijk om ‘mensen te kijken’, met mijn zonnebril op en een lekker drankje voor m’n neus. Zo houd je het vast wel even vol!

5. Of het nou warm is of niet, eten moet je toch! Ga lekker picknicken op een mooi bloemenveld in de schaduw. Neem allemaal lekkere dingen mee (en genoeg water), dan kom je gegarandeerd de dag door. Nog een mooi boek er bij of download een film en jij zit de hele middag goed.

Have fun in the sun!

Milou.

Advertenties

One thought on “Zal ik iets ondernemen met dit warme weer, of niet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s