Zal ik naar Haarlem fietsen, of niet?

Plan: Met de meiden van Putten naar Haarlem fietsen.
Waarom Haarlem: één van de vriendinnen heeft een huis in Haarlem, waar we wel eens vaker met z’n allen zijn geweest. Lekker de stad in, samen eten, nachtje slapen, heerlijk! Maar dit keer is het anders; we willen gaan fietsen! Het idee om te fietsen bestond eigenlijk toen Lissabon nog niet in zicht was, en we een lowbudget examenreis wilden maken. Tussendoor kwamen we op Lissabon uit, maar toch bleef het idee hangen en zo werd vorige week een datum geprikt.

image

Toen we het aan onze ouders vertelden reageerden ze heel verschillend. De ene vond het een heel leuk en sportief idee en een ander verklaarde ons voor gek. Maar dat houdt ons niet tegen!
Afgelopen maandag gingen we samen onze schoolspullen verbranden, daarna hebben we weer met z’n allen gelogeerd en ook hebben we de plannen besproken. Zondag beginnen we onverschrokken aan onze 67 km lange fietstocht. De route moet nog uitgestippeld worden, maar dat doen we aankomende dagen.
Volgens Google Maps is het met 11 km/u, 6 uur fietsen. Ons kennende rekenen we er 8 tot 10 uur voor en komt het helemaal goed! Maandag zijn we dan lekker in Haarlem en gaan we leuke dingen doen. Tourist in eigen land, geweldig toch!? Als we niet vergaan van de spierpijn fietsen we dinsdag weer terug, maar mochten we allemaal alleen nog kunnen kruipen gaan we met de trein.

image

Ik zie het helemaal zitten! Banden op pompen, zadel iets verstellen, nieuwe batterij in m’n lampen en gaan! Of ben ik nu iets te optimistisch?

Wat denk jij van ons avontuur naar Haarlem?

En voor de genen die het nog niet wisten: mijn havo diploma is binnen!

Advertenties

2 thoughts on “Zal ik naar Haarlem fietsen, of niet?

  1. Pingback: Zal ik kleding bij de Primark kopen, of niet? – Milou

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s